Ferries Huelva

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Huelva Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Huelva ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Huelva, in Spanje, zijn beschikbaar vanaf Canarische Eilanden, Lanzarote en Tenerife. Je kunt een veerboot nemen naar Huelva vanuit Las Palmas de Gran Canaria.

Huelva Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Huelva worden geëxploiteerd door Naviera Armas. Wanneer u naar een veerboot naar Huelva zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Huelva veerboten met Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Huelva is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Huelva
  • Ferry Huelva
  • Ferry Huelva

Over Huelva

De haven van Huelva verbindt het zuiden van Spanje met de Canarische Eilanden.

Huelva is de hoofdstad van de gelijknamige provincie in de Andalusia region, in het zuidwesten van Spanje. De oude stad bestaat al sinds 3000 voor Christus. Het is de woonplaats geweest voor onder andere de Grieken, de Romeinen en Koning Alfonso de 10de.

Tegenwoordig kent de stad ongeveer 150.000 inwoners en is het de thuisbasis voor de oudste voetbalclub in het Spaanse voetbal: Recreativo de Huelva, deze werd door de Britse Alexander Mackay en Robert Russell Ross opgericht in 1889.

Huelva is een moderne en aangename stad met verschillende restaurants, bars en cafees. Daarnaast kent het ook mooie museums, monumenten en winkels. Er zijn genoeg activiteiten wanneer u naar Huelva gaat.

Huelva Kaart

Bekijk map

Havenadres

Naviera Armas

Polígono Industrial Puerto Exterior, Muelle sur s/n , Palos de la Frontera, Huelva 21001, Spain

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen