Ferries Hull

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Hull Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Hull ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Hull, in Groot-Brittanie, zijn beschikbaar vanaf Belgie en Holland. Je kunt een veerboot nemen naar Hull vanuit Rotterdam Europoort en Zeebrugge.

Hull Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Hull worden geëxploiteerd door P&O Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Hull zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Ramsgate om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Hull veerboten met P&O Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Hull is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Rotterdam Europoort - Hull
(P&O Ferries)
€ 433
 • Geboekt: donderdag 3 september 2020
 • Reizen: zondag 4 oktober 2020 - vrijdag 9 oktober 2020
 • Auto + 2
 • Ferry Hull
 • Ferry Hull
 • Ferry Hull

Over Hull

De hoofdterminal van Hull Ferry Port bevindt zich in King George Dock en wordt beheerd door P&O Ferries. The City of Hull biedt entertainment- en bezoekersattracties van wereldklasse, evenals de prachtige Humber Bridge - de derde langste hangbrug ter wereld - aan de poort.

Hull, Rotterdam en Zeebrugge zijn allemaal goed verbonden havens waardoor de routes geschikt zijn voor vele bestemmingen, vooral als u met een auto reist. Voor veel mensen kunnen de routes de hoeveelheid tijd die u doorbrengt, verminderen, waardoor u een goede gelegenheid hebt om uw rust in te halen.

Hull faciliteiten

De hoofdterminal in de ferry haven van Hull ligt bij het King George Dock en wordt geëxploiteerd door de veerbootmaatschappij P&O Ferries. Faciliteiten zijn beperkt in de ferry haven van Hull, maar omvatten onder meer een goede toegang voor mindervaliden en toiletten. Het dichtstzijnde benzinestation is het Snax 24-hour service station & shop op ongeveer anderhalf kilometer afstand aan de Hedon Way. U kunt uw auto gratis in de ferry haven van Hull parkeren.

Hull routebeschrijving

Per Auto:

Vanuit het Noorden en Westen volgt u de M62 of A1079 naar de A63 & Hull stadscentrum. Volg vervolgens de borden naar de King George Dock & Ferries.

Vanuit het Zuiden volgt u de A15 over de Humber brug. Ga vervolgens de A63 over naar het oosten richting het stadscentrum van Hull. Volg de borden naar de King George Dock & Ferries.

Per Bus:

Om 18.00 uur vertrekt er een bus van het treinstation Hull Paragon naar de ferry terminal in de King George haven. Van de haven King George naar Hull Paragon Station: vertrek na aankomst van het schip. De National Express verzorgt dagelijks rechtstreekse busdiensten.

Hull Kaart

Bekijk map

Havenadres

P&O Ferries

King George Dock, Hedon Road, Kingston-upon-Hull, HU9 5PR, United Kingdom

P&O Ferries

King George Dock, Hedon Road, Kingston-upon-Hull, HU9 5PR, United Kingdom

Recensies

 • 03 Mar 2020
  winter trip to Hull
  • Always enjoyable to do some slow traveling. Unfortunately the frequency of the ferry between Zeebrugge and Hull was reduced to 1 ferry every other day, such that we had to return via Rotterdam. On the other hand, it was a nice opportunity to explore the other ferry...

   Beoordeling door Anon

 • 03 Jan 2020
  Beste manier om de VK te bereiken
  • De boot is niet goedkoop, maar wel comfortabel en leuk. De Irish Bar is altijd gezellig voor de hele familie en er zijn nooit hordes dronken Britten die alles voor iedereen verpesten.

   Beoordeling door RICHARD IRELAND

 • 30 Oct 2019
  onbezorged reis
  • gaf een goed gevoel omdat je wist dat alles was uitgezocht voor u.

   Beoordeling door Anon

 • 16 Sep 2019
  goede service
  • We hadden een hut met aparte slaapkamer met tweepersoons-matras. Aangezien we in gescheiden ruimten wilden slapen vanwege gesnurk, werd in notime een apart matras geregeld voor in de woonkamer. Perfect !

   Beoordeling door rikki

 • 19 Aug 2019
  Prima overtochht
  • De hutten zijn niet groot, maar volstaan. Heb op andere overtochten wel eens iets royalere standaard hutten gehad. Wel netjes en schoon. Personeel is heel vriendelijk. Leuke animatie.

   Beoordeling door MICHEL VAN RISWIJK

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen