Ferries Hull

 • Vergelijk tijden en prijzen voor Hull

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Boek nu veilig en vertrouwd uw Hull ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Hull, in Groot-Brittanie, zijn beschikbaar vanaf Belgie en Holland. Je kunt een veerboot nemen naar Hull vanuit Rotterdam Europoort en Zeebrugge.

Hull Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Hull worden geƫxploiteerd door P&O Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Hull zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Ramsgate om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Hull veerboten met P&O Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Hull is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Hull

De hoofdterminal van Hull Ferry Port bevindt zich in King George Dock en wordt beheerd door P&O Ferries. The City of Hull biedt entertainment- en bezoekersattracties van wereldklasse, evenals de prachtige Humber Bridge - de derde langste hangbrug ter wereld - aan de poort.

Hull, Rotterdam en Zeebrugge zijn allemaal goed verbonden havens waardoor de routes geschikt zijn voor vele bestemmingen, vooral als u met een auto reist. Voor veel mensen kunnen de routes de hoeveelheid tijd die u doorbrengt, verminderen, waardoor u een goede gelegenheid hebt om uw rust in te halen.

Hull faciliteiten

De hoofdterminal in de ferry haven van Hull ligt bij het King George Dock en wordt geƫxploiteerd door de veerbootmaatschappij P&O Ferries. Faciliteiten zijn beperkt in de ferry haven van Hull, maar omvatten onder meer een goede toegang voor mindervaliden en toiletten. Het dichtstzijnde benzinestation is het Snax 24-hour service station & shop op ongeveer anderhalf kilometer afstand aan de Hedon Way. U kunt uw auto gratis in de ferry haven van Hull parkeren.

Hull routebeschrijving

Per Auto:

Vanuit het Noorden en Westen volgt u de M62 of A1079 naar de A63 & Hull stadscentrum. Volg vervolgens de borden naar de King George Dock & Ferries.

Vanuit het Zuiden volgt u de A15 over de Humber brug. Ga vervolgens de A63 over naar het oosten richting het stadscentrum van Hull. Volg de borden naar de King George Dock & Ferries.

Per Bus:

Om 18.00 uur vertrekt er een bus van het treinstation Hull Paragon naar de ferry terminal in de King George haven. Van de haven King George naar Hull Paragon Station: vertrek na aankomst van het schip. De National Express verzorgt dagelijks rechtstreekse busdiensten.

gebaseerd op 63 beoordelingen

Hull Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen

Recensies

 • 14 Mar 2019
  Een goede optioe voor reis naar Midden-Engeland
  • Over het algemeen prima. Maar live muziek in lounge was verschrikkelijk luid, en niet in overeenstemming van mijn smaal t.a.v. muziek. Maar vooral volume maakte voor ons verblijf in Lounge onmogelijk.

   Beoordeling door REINDER BRUINSMA

 • 15 Feb 2019
  Alles prima behalve de aankomst
  • Alles was prima echt waar behalve dat de boot 4 uur!! vertraging had maar ook dat kan gebeuren door de storm, maar....... toen we er waren moesten de voetpassagiers nog eens 45 min. wachten omdat de loopbrug niet vast gemaakt kon worden door de storm.... Ik ben met kleinkind naar het deck van de auto's gegaan (die mochten er al wel af) en daar stond notabene een shuttle bus die ons direct naar de wal kon brengen. Boven wisten de voetpassagiers nergens van af. We zaten toen met 6 mensen (die ook ondeugend zelf actie hadden ondernomen) in die bus terwijl boven zeker 50 mensen zaten te wachten op die loopbrug. Onbegrijpelijke miscommunicatie. De shuttlebus van 8 uur 's morgens was natuurlijk weg en men heeft een taxi geregeld wat erg netjes was. Maar hoe het met die andere mensen is afgelopen??

   Beoordeling door J.A. vd Berg

 • 11 Feb 2019
  goede reis gehad
  • alleen de zangers niet zo geweldig de rest was super het eten in het a la carte was geweldig

   Beoordeling door JACKY GEURTS

 • 23 Jan 2019
  Uitgerust aankomen
  • Het grote nadeel van reizen met PO ferries is het feit dat je als je met de auto reist miminaal 1,5 uur voor vertrek boot moet inchecken. Bij andere ferries hanteert men 1 uur of minder. Dit maakt de reistijd onnodig lang!!!

   Beoordeling door JOANNES RUIJS

 • 09 Dec 2018
  Oke
  • Hut was wel heeeeel erg klein!!

   Beoordeling door PIETERNELLA CORNELIA VAN WINGERDEN