Ferries Hull

kaart
 • Hull
  Vergelijk tijden en prijzen voor Hull

  Vind de beste tarieven op AFerry

 • Hull
  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

  Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ophalen prijsopgave

Ferry Hull - Prijzen vanaf € 230

Boek nu veilig en vertrouwd uw Hull ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Hull, in Groot-Brittanie, zijn beschikbaar vanaf Belgie en Holland. Je kunt een veerboot nemen naar Hull vanuit Rotterdam Europoort en Zeebrugge.

Hull Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Hull worden geëxploiteerd door P&O Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Hull zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Ramsgate om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Hull veerboten met P&O Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Hull is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Hull Routes

Over Hull

De hoofdterminal van Hull Ferry Port bevindt zich in King George Dock en wordt beheerd door P&O Ferries. The City of Hull biedt entertainment- en bezoekersattracties van wereldklasse, evenals de prachtige Humber Bridge - de derde langste hangbrug ter wereld - aan de poort.

Hull, Rotterdam en Zeebrugge zijn allemaal goed verbonden havens waardoor de routes geschikt zijn voor vele bestemmingen, vooral als u met een auto reist. Voor veel mensen kunnen de routes de hoeveelheid tijd die u doorbrengt, verminderen, waardoor u een goede gelegenheid hebt om uw rust in te halen.

Hull faciliteiten

De hoofdterminal in de ferry haven van Hull ligt bij het King George Dock en wordt geëxploiteerd door de veerbootmaatschappij P&O Ferries. Faciliteiten zijn beperkt in de ferry haven van Hull, maar omvatten onder meer een goede toegang voor mindervaliden en toiletten. Het dichtstzijnde benzinestation is het Snax 24-hour service station & shop op ongeveer anderhalf kilometer afstand aan de Hedon Way. U kunt uw auto gratis in de ferry haven van Hull parkeren.

Hull routebeschrijving

Per Auto:

Vanuit het Noorden en Westen volgt u de M62 of A1079 naar de A63 & Hull stadscentrum. Volg vervolgens de borden naar de King George Dock & Ferries.

Vanuit het Zuiden volgt u de A15 over de Humber brug. Ga vervolgens de A63 over naar het oosten richting het stadscentrum van Hull. Volg de borden naar de King George Dock & Ferries.

Per Bus:

Om 18.00 uur vertrekt er een bus van het treinstation Hull Paragon naar de ferry terminal in de King George haven. Van de haven King George naar Hull Paragon Station: vertrek na aankomst van het schip. De National Express verzorgt dagelijks rechtstreekse busdiensten.

3 van de 5 sterren gebaseerd op 74 beoordelingen

Hull Kaart

Bekijk map

Havenadres

Recensies

 • 18 Jun 2019
  Goede vaart gehad
  • Snelle doorstroming met inchecken. Keurige kleine binnenhut met eigen douche en toilet. Snachts alleen pikkedonker. Zou een klein lampje mogen branden. Wij zijn bij Starbucks geweest, prima koffie en ook savonds pizza te krijgen. Jammer dat de WiFi erg prijzig is. Zet je telefoon op vliegtuigstand want voor je het weet gebruik je het internet van de maritieme wateren

   Beoordeling door ANNA DUIN

 • 15 Jun 2019
  Weekend trip to York
  • Jammer dat alles (zoals WiFi) een prijs heeft ondanks de toch al redelijk geprijsde kosten voor de overtocht (€225 per cabine per overtocht)

   Beoordeling door J. VAN BOKHOVEN

 • 09 Jun 2019
  algemeen
  • Graag een uitgebreidere alternatief tussen de keuze van een volledig ontbijt of een croissant in de koffiebar. dit geld ook voor een diner of een pizza in de koffiebar. Algemene opmerking, Kamer zag er prima en schoon uit. het was een plezierige ervaring. vr gr Ties Bosman

   Beoordeling door MARTINUS BOSMAN

 • 28 May 2019
  Extra kosten internet
  • Wij kregen een rekening van € 50 van onze provider omdat voor internetten via 5G op het schip een ander en duur tarief wordt gerekend en het niet onder de roaming- regeling van Europa valt. Het was prettig geweest indien wij daarvoor gewaarschuwd waren. W.J.de Graaf

   Beoordeling door WILLEM JACOBUS DE GRAAF

 • 26 May 2019
  Overtocht Rotterdam Hull
  • Prima overtocht.'s nachts gevaren en geslapen.

   Beoordeling door Anon