Ferries Ischia

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ischia ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Ischia tot Napels en Pozzuoli.

Ischia Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ischia worden geëxploiteerd door Alilauro en Medmar. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Ischia opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Ischia zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Ischia veerboten met Alilauro en Medmar staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ischia is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry Ischia
 • Ferry Ischia
 • Ferry Ischia

Over Ischia

Ischia heeft twee havens, Casamicciola Terme en Ischia Porto.

Ischia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Alilauro

Via Iasolino, Ischia, 80077, Italy

Medmar

Ischia Porto, Via Iasolino, Ischia, Italy

Recensies

 • 09 May 2019
  Ischia
  • No remarks

   Beoordeling door Anon

 • 22 Aug 2017
  Good Trip
  • Had to change the time of my pre-booked tickets, that was no problem. We did not realize the ship leaves from another harbour, 15 min. walk from the main harbour. Good we where on time.

   Beoordeling door Catharina

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen