Ferries Kyllini

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Kyllini Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Kyllini ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Kyllini, in Griekenland, zijn beschikbaar vanaf Ionische Eilanden. Je kunt een veerboot nemen naar Kyllini vanuit Kefalonia / Poros.

Kyllini Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Kyllini worden geëxploiteerd door Kefalonian Lines en Levante Ferries. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Kyllini opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Kyllini zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Kyllini veerboten met Kefalonian Lines en Levante Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Kyllini is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Kyllini
  • Ferry Kyllini
  • Ferry Kyllini

Over Killini

Kyllini is de toegangspoort tot het vasteland van Griekenland voor Zakynthos en Cefalonia, maar het is een bestemming van zichzelf, met veel te doen voor zowel toeristen als de lokale bevolking. De eens kleine haven is de afgelopen jaren ontwikkeld om een grote en ijverige verbinding tussen de Ionische eilanden en het vasteland van Griekenland te worden.

Kyllini is gezegend met 11 km witte zandstranden en traditioneel Griekse heuvels met olijfbomen. Het heldere water van de Ionische Zee zorgt voor een perfecte dag uit zonnebaden en zwemmen.

Of u nu wilt ontspannen op het strand, probeer de lokaal geteelde groenten en fruit of geniet van een ontspannen duik in het heldere water, alles kunt u doen en meer in Kyllini.

Kyllini Kaart

Bekijk map

Havenadres

Kefalonian Lines

Kyllini Ferry Terminal, Kastro, Killini 27068, Greece

Levante Ferries

Kyllini Ferry Terminal, Kastro, Killini 27068, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen