Ferries Kythnos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Kythnos Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Kythnos ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Kythnos, in Cycladen, zijn beschikbaar vanaf Griekenland. Je kunt een veerboot nemen naar Kythnos vanuit Lavrion en Piraeus.

Kythnos Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Kythnos worden geëxploiteerd door Hellenic Seaways en Zante Ferries. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Kythnos opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Kythnos zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Kythnos veerboten met Hellenic Seaways en Zante Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Kythnos is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Kythnos
  • Ferry Kythnos
  • Ferry Kythnos

Over Kythnos

Kythnos op de Cycladen zou zeker deel moeten uitmaken van elke Griekse eilandentour, met prachtige zonsondergangen, geplaveide straten en ongerepte stranden. Kythnos heeft echt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Kythnos veerboothaven ligt op het Griekse eiland in het westelijke deel van de Cycladen. Kythnos heeft een oppervlakte van 100 vierkante kilometer met twee belangrijke dorpen Messaria en Driopis. Kythnos heeft een gevarieerd landschap met rotsachtig terrein en kilometerslange zandstranden.

De pittoreske dorpjes in Kythnos verschillen qua architectuur en landschappelijke schoonheid van elkaar en zijn de moeite waard om te verkennen. Er zijn ongeveer 70 stranden in Kythnos, maar de meeste zijn ontoegankelijk vanwege het terrein. Kolona met aan weerszijden de zee, Episkopi en Apokroussi zijn de meest populaire stranden van Kythnos.

Er zijn veel lokale tavernes en cafés rond de haven en de dorpen die traditionele Griekse gerechten serveren. Kythnos heeft ook uitstekende accommodatiefaciliteiten met overal een fantastisch uitzicht. Je kunt ook inkopen doen in kleine winkeltjes op het eiland die met de hand beschilderd leder, hout en keramiek verkopen.

Kythnos biedt een Griekse vakantie-eilandervaring met een verschil. De lokale bevolking is erg vriendelijk en de sfeer is zeer relaxed, perfect geschikt voor een ontspannen vakantie.

Loutra resort in Kithnos staat bekend om zijn warme zwavelhoudende spa-wateren die bekend staan ??om zijn helende krachten. Enkele van de andere interessante bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn in Kithnos zijn de Kerk van de Drie-eenheid in de hoofdstad Chora van het eiland en het Driopis-dorp met kronkelende straatjes en een kalme aangename sfeer.

Kythnos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Limani Kythnoy, 84006, Greece

Zante Ferries

Limani Kythnoy, 84006, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen