Ferries La Gomera

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar La Gomera

Speciale aanbieding

Boek een veerboot naar La Gomera, of zelfs rond La Gomera, met AFerry. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor La Gomera veerboten, zodat u ontspannen kunt reizen, wetende dat u een goede deal hebt gekregen. La Gomera veerboten varen vanuit 2 veerhavens - Playa Santiago en San Sebastien de La Gomera. U kunt een veerboot boeken naar La Gomera vanuit Canarische Eilanden 3 veerbootroutes gebruiken - Los Cristianos - San Sebastian de La Gomera, Santa Cruz de la Palma - San Sebastian de La Gomera en Valle Gran Rey - San Sebastian de La Gomera. Er zijn ook 2 veerbootroutes binnen La Gomera - Playa Santiago - San Sebastian de La Gomera en San Sebastian de La Gomera - Playa Santiago.

La Gomera Veerbootmaatschappijen

Veerboten naar, en in La Gomera worden geëxploiteerd door 2 Veerbootmaatschappijen - Fred Olsen en Naviera Armas. Omdat er 2 veermaatschappijen en 5 veerroutes zijn, kunnen het vergelijken van prijzen en tijden erg handig zijn om u te helpen de beste prijs te krijgen op het beste moment om aan uw plannen te voldoen. Bedrijven zoals Fred Olsen en Naviera Armas bieden onovertroffen diensten en je voelt je alsof je op vakantie bent, het moment dat je aan boord stapt. Reizen naar, of in La Gomera is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

    Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

    Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen