La Méridionale Ferries

kaart

Ophalen prijsopgave

Ferry Routes La Méridionale

La Méridionale Ferries exploiteert ferry overtochten tussen Frankrijk, Corsica en Sardinië. De ferry overtochten tussen Frankrijk (Marseille), Corsica en Sardinië worden uitgevoerd in samenwerking met de veerbootmaatschappij SNCM.

De vloot van La Méridionale bestaat uit drie ferries: de "Girolata", "Kalliste" en de "Scandola". Op alle ferries zijn zowel voetpassagiers als passagiers met een voertuig welkom. Tevens kan er vracht worden vervoerd met deze maatschapij.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is minimaal 2 uur voor vertrek voor alle passagiers.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

La Méridionale Ferries Routes

  Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
  • Uw reis zal plezierig verlopen met La Méridionale

  Aan boord bij La Méridionale Ferries

  Aan boord van de ferry vindt u alle faciliteiten die u een ontspannen en aangename overtocht garanderen: vriendelijk personeel, een kwaliteitskeuken met voedsel dat aan boord wordt klaargemaakt, een dek geschikt voor een lange wandeling, een muzikale Corsicaanse atmosfeer, een bioscoop, ruime hutten en lounges.

  Video

  La Méridionale Ferries YouTube Video

  Recensies

  • 05 Jun 2019
   Comfortabele overtocht
   • Haven vlakbij de snelweg. In de routebeschrijving bij de haven stond porto 2 aangegeven, moest echter porto 1 zijn. Wel een prettige incheck, je wacht onder een grote overkapping uit de zon! Minder chaotisch dan bij een oversteek via Genua.

    Beoordeling door Anon

  • 19 Jun 2016
   Franse slag
   • Boot op zich is prima. Vertrekhaven Marseille is haast niet te vinden. Er staat niets aangegeven. Ga naar de hele grote blauwe toren. 100 meter ten zuiden daarvan is de ingang bij verkeerslichten. Omroeper vertikt het om Engels te spreken. Je weet dus niet wat er omgeroepen wordt. Mooie hut. Goed gegeten. Lekker geslapen. Corsica is echt schitterend.

    Beoordeling door Friedo

  • 02 Jun 2016
   Service with a smile
   • Friendly staff, nice service, good price.

    Beoordeling door Anon

  • 01 May 2015
   goede overtocht
   • Geduld moeten hebben bij het vertrek. Komt hij nu wel of niet. Veerboot moest om 21.00 uur vertrekken, kwam toen pas in de haven en lag pas om 21.15 vast aan de kade. Het aan boord gaan ging razendsnel, zodoende om 21.45 vertrek. Zodoende geen noemenswaardige vertraging. Knap werk van het inschepingsteam. Van de catering aan boord geen gebruik gemaakt, zodoende niet beoordeeld. Hut was prima in orde en zeer schoon.

    Beoordeling door joop

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen