La Méridionale Ferries

La Méridionale Ferries
kaart

Ophalen prijsopgave

Speciale aanbieding

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ferry Routes La Méridionale

La Méridionale Ferries exploiteert ferry overtochten tussen Frankrijk, Corsica en Sardinië. De ferry overtochten tussen Frankrijk (Marseille), Corsica en Sardinië worden uitgevoerd in samenwerking met de veerbootmaatschappij SNCM.

De vloot van La Méridionale bestaat uit drie ferries: de "Girolata", "Kalliste" en de "Scandola". Op alle ferries zijn zowel voetpassagiers als passagiers met een voertuig welkom. Tevens kan er vracht worden vervoerd met deze maatschapij.

Overzicht

Check-in informatie

Check-in is minimaal 2 uur voor vertrek voor alle passagiers.

routes:
4
Kortste oversteek:
Marseille - Propriano
12 uur 30 min
Meest populaire route:

La Méridionale Ferries Routes

 • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
 • Boek met vertrouwen met 's Werelds meest toonaangevende Ferry Website
 • Uw reis zal plezierig verlopen met La Méridionale

Aan boord bij La Méridionale Ferries

Aan boord van de ferry vindt u alle faciliteiten die u een ontspannen en aangename overtocht garanderen: vriendelijk personeel, een kwaliteitskeuken met voedsel dat aan boord wordt klaargemaakt, een dek geschikt voor een lange wandeling, een muzikale Corsicaanse atmosfeer, een bioscoop, ruime hutten en lounges.

Video

La Méridionale Ferries YouTube Video

Recensies

 • 05 Jun 2019
  Comfortabele overtocht
  • Haven vlakbij de snelweg. In de routebeschrijving bij de haven stond porto 2 aangegeven, moest echter porto 1 zijn. Wel een prettige incheck, je wacht onder een grote overkapping uit de zon! Minder chaotisch dan bij een oversteek via Genua.

   Beoordeling door Anon

 • 19 Jun 2016
  Franse slag
  • Boot op zich is prima. Vertrekhaven Marseille is haast niet te vinden. Er staat niets aangegeven. Ga naar de hele grote blauwe toren. 100 meter ten zuiden daarvan is de ingang bij verkeerslichten. Omroeper vertikt het om Engels te spreken. Je weet dus niet wat er omgeroepen wordt. Mooie hut. Goed gegeten. Lekker geslapen. Corsica is echt schitterend.

   Beoordeling door Friedo

 • 02 Jun 2016
  Service with a smile
  • Friendly staff, nice service, good price.

   Beoordeling door Anon

 • 01 May 2015
  goede overtocht
  • Geduld moeten hebben bij het vertrek. Komt hij nu wel of niet. Veerboot moest om 21.00 uur vertrekken, kwam toen pas in de haven en lag pas om 21.15 vast aan de kade. Het aan boord gaan ging razendsnel, zodoende om 21.45 vertrek. Zodoende geen noemenswaardige vertraging. Knap werk van het inschepingsteam. Van de catering aan boord geen gebruik gemaakt, zodoende niet beoordeeld. Hut was prima in orde en zeer schoon.

   Beoordeling door joop

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen