Ferries Malmö

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Malmö Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Malmö ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Malmö, in Zweden, zijn beschikbaar vanaf Denemarken en Finland. Je kunt een veerboot nemen naar Malmö vanuit Kopenhagen.

Malmö Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Malmö worden geëxploiteerd door Finnlines en Oresundbron. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Malmö opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Malmö zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Göteborg, Helsingborg en Trelleborg om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Malmö veerboten met Finnlines en Oresundbron staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Malmö is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry Malmö
 • Ferry Malmö
 • Ferry Malmö

Over Malmö

Malmö is de op twee na grootste stad van Zweden, na Stokholm en Göteborg. Samen met Kopenhagen in Denemarken is het verantwoordelijk voor de Sont-regio, wat de drukstbevolkte regio is in Scandinavië.

Sinds de bouw van de Sontbrug is Malmö veranderd naar het centrale punt voor nieuwe bedrijven en architectuur. Er is zelfs een TV-serie, genaamd "The Bridge", over de Sontbrug. Waardoor het ook de bestemming is voor de populaire bustouren.

Er is veel te doen en te zien in Malmö. Met mooie gebouwen zoals de Turning Torso, museums en voetbal. Tevens heeft Malmö een van Europa's grooste skateparken, het Stapelbäddspark, die het gehele jaar geopend is en gratis te bezoeken is.

's Avonds is er veel te doen in de stad. Geniet van heerlijk voedsel in een van de mooie restaurans, of feest tot de late uurtjes in een van de vele clubs.

Malmö Kaart

Bekijk map

Havenadres

Oresundbron

Oresund Bridge, Malmö, Sweden

Recensies

 • 27 Feb 2020
  Familiereis
  • Fijne reis gehad. Kamer upgrade zonder er om te vragen. Top. Buffet goed.

   Beoordeling door Anon

 • 20 Feb 2019
  Uistekend.
  • Mooi overtocht om slapend verder the reizen. Heerlijke hut en Goede vertrek en aankomsttijden.

   Beoordeling door PEDEr

 • 08 Jul 2018
  Zwedenreis
  • Vooral de zitaccomodatie en het eten kan veel beter. Boot vaart wel netjes op tijd.

   Beoordeling door Anon

 • 07 Jul 2018
  Met Finnlines begint je vakantie
  • Prima boot, ruime hut keurig netjes voor ieder handdoeken, heerlijke douche. Verder prima ontbijt en op de terug reis een heerlijk buffet. Waar voor je geld.

   Beoordeling door THEO

 • 27 Jun 2018
  reactie op uw vraag
  • De lange reis werd voordelig aangeboden. Dat maakte dat we kozen voor Finnlines. Aan boord was het aangenaam,maar sober. We hebben ons vermaakt met meegebrachte spelletjes. Het diner werd mijn inziens te laat geserveerd, zodat het schip erg langzaam moest varen om niet te vroeg in de haven te zijn. Wellicht een (half)uur vervroegen. De kwaliteit van het eten was prima. Bedankt en wellicht tot weerziens.

   Beoordeling door HERMAN RODENBURG

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen