Manche Iles Express

kaart

Ophalen prijsopgave

De veerbootmaatschappij Manche Iles Express werd in 2005 opgericht en vaart tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden.

Overzicht

Check-in informatie

Passagiers moeten minimaal 1 uur voor vertrek inchecken voor instappen. Elke passagier, inclusief passagiers met tickets, die minder dan 30 minuten voor vertrek aankomen om in te checken, kan instapweigering worden geweigerd en heeft geen verhaal tegen MANCHE ILES EXPRESS. Passagiers die aan boord worden geweigerd vanwege late aankomst voor het inchecken, blijven aansprakelijk voor de kosten van het tarief. Bij het boeken ontvangt u een tweede bevestiging met een referentienummer van Manche Iles Express. Neem dit mee voor vertrek- en aankomstprocedures, want zonder de referentie van Manche Iles Express is het u niet toegestaan om te reizen.

routes:
14
Kortste oversteek:
Carteret - Saint Helier
1 uur 5 min
Meest populaire route:

Manche Iles Express Routes

Speciale aanbieding

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Manche Iles Express

Aan boord bij Manche Iles Express

Manche Iles Express gebruikt op haar ferry routes drie hogesnelheids catamarans, de "Marin-Marie", de "Victor Hugo" en de "Le Tocqueville". De veerbootmaatschappij vervoert alleen passagiers, voertuigen zijn aan boord niet toegestaan.

Ferry Routes Manche Iles Express

Manche Iles Express verzorgt geregeld ferry overtochten tussen de Franse havens Granville, Carteret en Diélette in Normandië en de Kanaaleilanden Jersey, Guernsey, Sark en Alderney.

Video

Manche Iles Express YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen