Marmara Lines

kaart
 • Boek Marmara Lines snel en gemakkelijk
  Boek Marmara Lines snel en gemakkelijk

  Boeken is altijd eenvoudig met AFerry

 • Veilig online reserveren
  Veilig online reserveren

  Boek met vertrouwen met "'s Werelds toonaangevende Ferry Website"

 • Reis in comfort en stijl
  Reis in comfort en stijl

  Uw reis zal plezierig verlopen met Marmara Lines

 • Miljoenen tevreden klanten
  Miljoenen tevreden klanten

  We zijn de grootste ferry website in de wereld en we hebben een speciale callcenter, voor het geval

Ophalen prijsopgave

Boek vandaag nog uw ferry overtocht met Marmara Lines veilig en vertrouwd op AFerry.nl.

Marmara Lines

Marmara Lines, onderdeel van de Reca Groep, exploiteert één van de oudste veerdiensten tussen Italië en Turkije. Marmara Lines staat garant voor meer dan 24 jaar ervaring op zee en heeft inmiddels ruim 720.000 passagiers tussen de Italiaanse ferry haven Ancona en de Turkse ferry haven Cesme vervoerd.

Aan boord bij Marmara Lines

De ferry op de route Ancona - Cesme wordt ook wel de "Cesme" genoemd. De "Cesme" is een comfortabele cruiseferry met aan boord tal van faciliteiten voor een onvergetelijke cruise-ervaring.

Aan boord van de ferry vindt u een zelfbedieningsrestaurant, een a la carte restaurant, waar u onder meer heerlijke Turkse delicatessen kunt proeven, verschillende cafe's en barretjes, een disco en een bioscoop zodat u zich gedurende de reis niet hoeft te vervelen. Meereizende huisdieren worden ondergebracht in de speciaal daarvoor ingerichte ruimtes op de hogere dekken.

Check-in informatie

Alle passagiers dienen zich uiterlijk 3 uur voor het geplande vertrek te melden bij incheckbalie van Marmaris Lines. Alle passagiers dienen te beschikken over de noodzakelijke reisdocumenten. Drie uur voor vertrek start de inscheping. Meldt u zich niet op tijd voor de inscheping, dan verliest u het recht op vervoer.