Marmara Lines

Marmara Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Marmara Lines

Marmara Lines, onderdeel van de Reca Groep, exploiteert één van de oudste veerdiensten tussen Italië en Turkije. Marmara Lines staat garant voor meer dan 24 jaar ervaring op zee en heeft inmiddels ruim 720.000 passagiers tussen de Italiaanse ferry haven Ancona en de Turkse ferry haven Cesme vervoerd.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen zich uiterlijk 3 uur voor het geplande vertrek te melden bij incheckbalie van Marmaris Lines. Alle passagiers dienen te beschikken over de noodzakelijke reisdocumenten. Drie uur voor vertrek start de inscheping. Meldt u zich niet op tijd voor de inscheping, dan verliest u het recht op vervoer.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Marmara Lines Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Marmara Lines

  Aan boord bij Marmara Lines

  De ferry op de route Ancona - Cesme wordt ook wel de "Cesme" genoemd. De "Cesme" is een comfortabele cruiseferry met aan boord tal van faciliteiten voor een onvergetelijke cruise-ervaring.

  Aan boord van de ferry vindt u een zelfbedieningsrestaurant, een a la carte restaurant, waar u onder meer heerlijke Turkse delicatessen kunt proeven, verschillende cafe's en barretjes, een disco en een bioscoop zodat u zich gedurende de reis niet hoeft te vervelen. Meereizende huisdieren worden ondergebracht in de speciaal daarvoor ingerichte ruimtes op de hogere dekken.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen