Ferries Messina

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Messina Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Messina ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Messina, in Sicilie, zijn beschikbaar vanaf Eolische eilanden en Italie. Je kunt een veerboot nemen naar Messina vanuit Salerno en Villa San Giovanni.

Messina Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Messina worden geëxploiteerd door Caronte & Tourist en Liberty Lines. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Messina opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Messina zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Catania om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Messina veerboten met Caronte & Tourist en Liberty Lines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Messina is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

 • Ferry Messina
 • Ferry Messina
 • Ferry Messina

Over Messina

Messina pronkt met zijn religieuze en militaire architectuur. U kunt hier vele kerken bezoeken, zoals de prachtige kerk van de Annunziata dei Catalani of de historische poort Porta Garzia voor fort Real Cittadella. Als je door de stad loopt, zie je ook enkele fonteinen, bijvoorbeeld Fontein van Orion in de buurt van de kathedraal.

Messina is een geweldig punt om even langs te gaan voordat je andere wonderen van het eiland Sicilië gaat ontdekken.

Messina Kaart

Bekijk map

Havenadres

Caronte & Tourist

Messina - Molo Norimberga, 98122 Messina, Italy

Caronte & Tourist

Rada S. Francesco, , Italy

Liberty Lines

Molo d'imbarco Rizzo - Via Luigi Rizzo , 98122 (ME) , Italy

Recensies

 • 29 Sep 2019
  check in procedure
  • snel en duidelijk

   Beoordeling door Anon

 • 09 Jul 2016
  Bedrog
  • Pas op voor mensen die je zogenaamd willen helpen bij het inchecken. Dit zijn malafide personen die je geld aftroggelen.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen