Ferries Napels Molo Beverello

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Napels Molo Beverello ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Napels Molo Beverello tot Procida.

Napels Molo Beverello Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Napels Molo Beverello worden geëxploiteerd door SNAV. Wanneer u naar een veerboot naar Napels Molo Beverello zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Napels Molo Beverello veerboten met SNAV staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Napels Molo Beverello is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Napels Molo Beverello
  • Ferry Napels Molo Beverello
  • Ferry Napels Molo Beverello

Over Napoli Molo Beverello

Napoli Molo Beverello is de ferryhaven voor de stad Napels, de op twee na grootste stad van Italië en ligt in het zuidoosten van de stad, dicht bij het stadscentrum en al zijn attracties. De haven van Napoli Molo Beverello biedt een prachtig uitzicht op Castel Nuovo, een middeleeuws kasteel tegenover het Piazza Municipio en het stadhuis. Vanaf hier is er gemakkelijk toegang tot het historische centrum van Napels, dat het grootste van Europa is, en staat het op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. De omgeving van Napels bevat tal van culturele en historisch belangrijke bezienswaardigheden, waaronder het paleis van Caserta en de Romeinse ruïnes van Pompeii en Herculaneum.

Napels Molo Beverello Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Napoli (Molo Angioino), , Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen