Ferries Naxos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Naxos Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Naxos ferry overtocht online op AFerry. U kunt Naxos gebruiken om veerboten rond Cycladen te nemen en ook naar Dodekanesos eilanden, Griekenland en Kreta. Binnenlandse services in Cycladen zijn beschikbaar van Naxos tot Aegiali en Santorini terwijl veerboten weg van Cycladen varen naar Katapola, Lavrion en Piraeus.

Naxos Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Naxos worden geëxploiteerd door Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways en Sea Jets. Omdat 5 veermaatschappijen in en uit Naxos opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Naxos zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Veerboten met Blue Star Ferries en andere bedrijven die van en naar Naxos varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Naxos is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry Naxos
 • Ferry Naxos
 • Ferry Naxos

Over Naxos

Naxos, de grootste van de Griekse Cycladen, ligt in het centrum van de Egeïsche Zee. Naxos is een uniek eiland dat ondanks zijn schoonheid en lange geschiedenis aan massatoerisme is ontsnapt. Er zijn aanwijzingen dat de mens sinds het 4e millennium v.Chr. Op Naxos heeft gewoond.

Naxos heeft een prachtig landschap, van de prachtige witte stranden en met cederbomen bedekte zandduinen, tot de indrukwekkende bergen en vruchtbare valleien die verder landinwaarts liggen.

De belangrijkste stad van Naxos is Hora (ook bekend als Naxos-stad), in het noorden van het eiland, dat alle moderne voorzieningen biedt die u van een grote stad mag verwachten. Hora is de thuisbasis van de veerboothaven van Naxos, die wordt omgeven door cafés en bars aan zee, waarvandaan u kunt genieten van het uitzicht op zee.

Naxos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Blue Star Ferries

Aktoploiko Limani Naxi, Naxos 84300, Greece

Blue Star Ferries

Aktoploiko Limani Naxi, Naxos 84300, Greece

Cyclades Fast Ferries

Aktoploiko Limani Naxi, Naxos 84300, Greece

Golden Star Ferries

Aktoploiko Limani Naxi, Naxos 84300, Greece

Hellenic Seaways

Aktoploiko Limani Naxou, Naxos 84300, Greece

Sea Jets

Aktoploiko Limani Naxou, Naxos 84300, Greece

Recensies

 • 31 May 2019
  Van Santorini naar Naxos
  • Vertrokken met enige vertraging.

   Beoordeling door Anon

 • 01 Oct 2017
  Per boot van Santorini naar Naxos
  • Het comfort op de boot is minimaal maar meer kun je niet verwachten voor de prijs. Een groot nadeel is het zelf wegzetten en weer ophalen van de bagage op het autodek. Was een chaos. Waar meestal sprake is van een bagagewagen vóór het opstappen is dit hier niet het geval. De procedure voor de bagage kan en moet veel beter.

   Beoordeling door Ruud en Jantien van der Haring

 • 29 Jul 2016
  alles was goed geregeld
  • Konden de ticket ophalen bij het kantoor van de ferry

   Beoordeling door bettina klink

 • 28 May 2016
  Tevreden
  • Op de 2 u durende overzet viel niets aan te merken.

   Beoordeling door Rita

 • 08 May 2015
  reis
  • De ruimte van de airseats was nogal rumoerig. Tv stond constant aan.

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen