Ferries Nessebar

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Nessebar is een prachtig oud dorp met een rijke historie. Het dorp is bewoond door de Romeinen en de Ottomanen. Tegenwoordig is het de thuishaven voor vele luxe en moderne hotels. Waarmbij de gasten kunnen genieten van de mooie stranden.
Op deze pagina vind u informatie over de haven van Nessebar, zoals de dienstregelingen en de prijzen van de overtochten.

  • Ferry Nessebar
  • Ferry Nessebar
  • Ferry Nessebar

Overtochten van en naar Nessebar

Bulgaria Fast Ferry maakt gebruik van snelle veerboten die u binnen 40 minuten naar de havens aan de andere kant van de Bulgaarse Zwarte Zee kunnen brengen.
Aan boord van de boten vind u stoelen in ruimtes met airconditioning. Daarnaast kunt u gebruik maken van de automaten voor een versnapering. Er is geen grote luxe aanwezig op deze overtochten, omdat het slechts een korte rit is van 40 minuten.

Nessebar Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bulgaria FastFerry

Fastferry Hydrofoils, Transport Harbour, Old Nessebar, Nessebar., 8230, Bulgaria

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen