Ferries Nishinoomote

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Nishinoomote Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Nishinoomote ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Nishinoomote, in Tanegashima, zijn beschikbaar vanaf Japan. Je kunt een veerboot nemen naar Nishinoomote vanuit Ibusuki, Kagoshima en Yakushima.

Nishinoomote Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Nishinoomote worden geëxploiteerd door Tane Yaku Jetfoil. Wanneer u naar een veerboot naar Nishinoomote zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Nishinoomote veerboten met Tane Yaku Jetfoil staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Nishinoomote is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Nishinoomote
  • Ferry Nishinoomote
  • Ferry Nishinoomote

Nishinoomote Kaart

Bekijk map

Havenadres

Tane Yaku Jetfoil

Nishinoomote, Nishi-machi 49-1, Nishinoomote, 891-3111, Japan

Tane Yaku Jetfoil

Nishinoomote, Nishi-machi 49-1, Nishinoomote, 891-3111, Japan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen