Ferries Nynashamn

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Nynashamn Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Nynashamn ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Nynashamn, in Zweden, zijn beschikbaar vanaf Griekenland en Letland. Je kunt een veerboot nemen naar Nynashamn vanuit Gdansk en Ventspils.

Nynashamn Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Nynashamn worden geëxploiteerd door Polferries en Stena Line. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Nynashamn opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Nynashamn zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Helsinki om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Nynashamn veerboten met Polferries en Stena Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Nynashamn is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Nynashamn
  • Ferry Nynashamn
  • Ferry Nynashamn

Over Nynashamn

Nynashamn is een kleine plaats gelegen in het mooie Zweden. Het dorp heeft ongeveer 13.000 inwoners en een mooie haven. Vanuit de haven kunt u vertrekken naar Gdansk in Polen of Ventspils in Letland. Nynashamn is ongeveer een uur rijden van de hoofdstad van Zweden: Stokholm.

Nynashamn Kaart

Bekijk map

Havenadres

Polferries

Färjeterminalen, 149 30, Nynäshamn, Sweden

Stena Line

Burger Sweden AB, Färjeterminalen, S-14930 Nynäshamn, Sweden

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen