Ferries Oest-Loega

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Oest-Loega is relatief gezien een nieuwe plaats in Rusland. Het wordt verwacht dat deze stad snel gaat groeien in het moderne Rusland. Op ongeveer 110 kilometer van St. Petersburg heeft het een belangrijke functie voor de route van Duitsland naar Rusland. De overgang wordt geregeld voor DFDS LISCO. Zij zorgen ervoor dat u veilig de overtocht maakt tussen het Duitse Kiel en het Russische Oest-Loega.

  • Ferry Oest-Loega
  • Ferry Oest-Loega
  • Ferry Oest-Loega

Overtochten van en naar Oest-Loega Ust Luga

DFDS LISCO bevaart de wateren tussen Kiel en Oest-Loega. Dit doen ze met mooie schepen die voorzien zijn van alle benodigde faciliteiten. Er is een restaurant aan boord en tevens zijn er cafees. Daarnaast heeft de boot verschillende luxe hutten waardoor u uitgerust op de plek van bestemming aankomt. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig.

Oest-Loega Kaart

Bekijk map

Havenadres

DFDS LISCO

Shpalernaya, 2, Saint-Petersburg, 191187, Russia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen