Ferries Playa Blanca

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Playa Blanca

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ferries Playa Blanca - Prijzen vanaf 79 €

Boek nu veilig en vertrouwd uw Playa Blanca ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Playa Blanca, in Lanzarote, zijn beschikbaar vanaf Canarische Eilanden. Je kunt een veerboot nemen naar Playa Blanca vanuit Corralejo.

Playa Blanca Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Playa Blanca worden geƫxploiteerd door Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero en Naviera Armas. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Playa Blanca opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Playa Blanca zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Playa Blanca veerboten met Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero en Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Playa Blanca is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Playa Blanca

De haven van Playa Blanca is gelegen in meest zuidliggende plaatsje op het eiland Lanzarote.

Playa Blanca Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen