Ferries Playa Blanca

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Playa Blanca ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Playa Blanca, in Lanzarote, zijn beschikbaar vanaf Canarische Eilanden. Je kunt een veerboot nemen naar Playa Blanca vanuit Corralejo.

Playa Blanca Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Playa Blanca worden geëxploiteerd door Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero en Naviera Armas. Omdat 3 veermaatschappijen in en uit Playa Blanca opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Playa Blanca zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Playa Blanca veerboten met Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero en Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Playa Blanca is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Playa Blanca
  • Ferry Playa Blanca
  • Ferry Playa Blanca

Over Playa Blanca

De haven van Playa Blanca is gelegen in meest zuidliggende plaatsje op het eiland Lanzarote.

Playa Blanca Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fred Olsen

Calle Muelle de Playa Blanca, 35580, Canary Islands

Naviera Armas

Puerto de Playa Blanca, 35580 - Playa Blanca, Canary Islands (Lanzarote)

Lineas Maritimas Romero

Calle Muelle de Playa Blanca, 35580, Canary Islands

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen