Ferries Pomorie

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Pomorie is een prachtig dorp gelegen op een rotsachtig schiereiland in het zuiden van de Bulgaarse Zwarte Zee. Een van de grootste trekpleisters is het 5 kilometer lange strand. Hier kan u fijn genieten van het mooie weer en de prachtige zee. De overtochten worden gemaakt door Bulgaria Fast Ferry, deze brengt u naar Nessebar en Sozopol.

  • Ferry Pomorie
  • Ferry Pomorie
  • Ferry Pomorie

Overtochten van en naar Pomorie

Bulgaria Fast Ferry maakt gebruik van snelle veerboten die u binnen 40 minuten naar de havens aan de andere kant van de Bulgaarse Zwarte Zee kunnen brengen.
Aan boord van de boten vind u stoelen in ruimtes met airconditioning. Daarnaast kunt u gebruik maken van de automaten voor een versnapering. Er is geen grote luxe aanwezig op deze overtochten, omdat het slechts een korte rit is van 40 minuten.

Pomorie Kaart

Bekijk map

Havenadres

Bulgaria FastFerry

66 Knyaz Boris I st., Pomorie 8200, Bulgaria

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen