Ferries Ponta Delgada

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ponta Delgada Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ponta Delgada ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Azoren zijn beschikbaar van Ponta Delgada tot Terceira / P. Vitoria.

Ponta Delgada Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ponta Delgada worden geëxploiteerd door Atlânticoline. Wanneer u naar een veerboot naar Ponta Delgada zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Ponta Delgada veerboten met Atlânticoline staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ponta Delgada is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Ponta Delgada
  • Ferry Ponta Delgada
  • Ferry Ponta Delgada

Over Ponta Delgada

Ponta Delgada is een haven op het eiland Sao Miguel, een eiland dat zich bevindt in de Azoren. Het is een van de 9 bewoonde eilanden in het gebied in de Atlantische Oceaan.

Ponta Delgada Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Terminal Marítimo das Portas do Mar, Avenida Infante D. Henrique, 9500, Ponta Delgada, Ilha das Flores, Portugal

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen