Ferries Porto Horta

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Porto Horta Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Porto Horta ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Azoren zijn beschikbaar van Porto Horta tot Pico / Madalena en Porto de S. Roque.

Porto Horta Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Porto Horta worden geëxploiteerd door Atlânticoline. Wanneer u naar een veerboot naar Porto Horta zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Porto Horta veerboten met Atlânticoline staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Porto Horta is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Porto Horta
  • Ferry Porto Horta
  • Ferry Porto Horta

Over Porto Horta

Porto Horta is een haven op het eiland Faial. Het eiland behoord tot een van de bewoonde eilanden van de Azoren. De azoren is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan.

Porto Horta Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Terminal Marítimo do Porto da Horta. Angústias, Conceiçao., 9900-023, HORTA, Ilha do Faial, Portugal

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen