Ferries Porto Velas

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Porto Velas Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Porto Velas ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Azoren zijn beschikbaar van Porto Velas tot Pico / Madalena, Porto de S. Roque en Porto Horta.

Porto Velas Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Porto Velas worden geëxploiteerd door Atlânticoline. Wanneer u naar een veerboot naar Porto Velas zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Porto Velas veerboten met Atlânticoline staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Porto Velas is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Porto Velas
  • Ferry Porto Velas
  • Ferry Porto Velas

Over Porto Velas

Porto Velas is de haven van het eiland Sao Jorge. Het eiland is een van de negen bewoonde eilanden die deel uitmaken van de Azoren. De azoren behoren tot Portugal en liggin in de Atlantische Oceaan.

Porto Velas Kaart

Bekijk map

Havenadres

Atlânticoline

Porto das Velas, 9800 - Velas, Ilha de Sao Jorge, Portugal

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen