Ferries Positano

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Positano Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Positano ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Positano tot Amalfi en Salerno.

Positano Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Positano worden geëxploiteerd door Travelmar. Wanneer u naar een veerboot naar Positano zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Positano veerboten met Travelmar staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Positano is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Positano
  • Ferry Positano
  • Ferry Positano

Over Positano

Positano is een dorp aan de Amalfi kust in Italie. Het dorp ligt op de bergen die naar de kust leiden. Het dorp is gekenmerkt door de huizen die zijn geverfd in pastelkleuren. Het pitoreske dorpje heeft een strand waar je kunt genieten van het uitzicht. Vanaf deze haven kunt u varen naar Amalfi, Capri en Salemo.

Positano Kaart

Bekijk map

Havenadres

Travelmar

Via Marina Grande, , 84017 Positano SA, , Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen