Ferries Pozzallo

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Pozzallo ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Pozzallo, in Sicilie, zijn beschikbaar vanaf . Je kunt een veerboot nemen naar Pozzallo vanuit Valletta.

Pozzallo Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Pozzallo worden geëxploiteerd door Virtu Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Pozzallo zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Catania om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Pozzallo veerboten met Virtu Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Pozzallo is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Pozzallo
  • Ferry Pozzallo
  • Ferry Pozzallo

Over Pozzallo

De haven van Pozzallo is de belangrijkste haven in de provincie Ragusa. De haven is gelegen in het westen van Pozzallo, ongeveer 93 kilometer verwijderd van het prachtige eiland Malta.

Pozzallo Kaart

Bekijk map

Havenadres

Virtu Ferries

Virtu Ferries S.R.L,Porto Di Pozzallo,97016 Pozzallo RG, 97016, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen