Ferries Procida

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Boek nu veilig en vertrouwd uw Procida ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Procida tot Napels Molo Beverello.

Procida Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Procida worden geëxploiteerd door SNAV. Wanneer u naar een veerboot naar Procida zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Procida veerboten met SNAV staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Procida is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Speciale aanbieding

  • Ferry Procida
  • Ferry Procida
  • Ferry Procida

Over Procida

De haven van Procida ligt in het ossten van een van de Flegreïsche eilanden aan de kust van Napels. Vanaf deze haven kunt u een overtocht nemen naar Casamicciola en natuurlijk de haven van Napels.

Procida Kaart

Bekijk map

Havenadres

SNAV

Via Roma, 80079 Procida, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen