Puttgarden Ferry

kaart

Ophalen prijsopgave

Boek nu veilig en vertrouwd uw Puttgarden ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Puttgarden, in Duitsland, zijn beschikbaar vanaf Denemarken. Je kunt een veerboot nemen naar Puttgarden vanuit Rodby.

Puttgarden Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Puttgarden worden geëxploiteerd door Scandlines. Wanneer u naar een veerboot naar Puttgarden zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Rostock om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Puttgarden veerboten met Scandlines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Puttgarden is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Puttgarden Routes

Speciale aanbieding

 • Ferries Puttgarden
 • Ferries Puttgarden
 • Ferries Puttgarden

Over Puttgarden

De haven van Puttgarden is verbonden met die van Rodby in Denemarken.

De boten van Scandlines

De overtocht duurt ongeveer 45 minuten en word verzorgd door Scandlines.

Ondanks dat de reis kort is, zijn er meer dan genoeg facliteiten aan boord. Er zijn meerdere plekken waar u wat te eten en drinken kunt halen. Daarnaast zijn er winkels aan boord en zelfs een vergaderzaal voor maximaal 14 personen. Er is ook aan de kinderen gedacht met een speelplaats en een plaats waar u de baby kan verschonen. Alle schepen zijn toegankelijk voor passagiers in een rolstoel en beschikken over een invalidentoilet.

Puttgarden faciliteiten

De haven van Puttgarden is niet al te groot, maar de haven beschikt over genoeg faciliteiten om het wahten op uw overtocht prettig te maken. Uiteraard zijn er toiletfaciliteiten aanwezig en kunt ut wat eten of drinken in het restaurant of cafe. Mocht u nog wat vergeten zijn dan kunt u kijken of het eventueel nog in de winkels op de haven te koop is.

Puttgarden routebeschrijving

Per Auto:

De ferry haven van Puttgarden is gemakkelijk over de weg te bereiken. Volg vanuit Hamburg de snelweg A1, neem vervolgens de secundaire weg de E47 (B207) rechtstreeks naar de ferry terminal op het eiland Fehmarn.

Per Bus:

De ferry haven van Puttgarden kan vanuit Kiel per bus worden bereikt.

Per Trein:

Vanaf het treinstation in Hamburg/Lübeck rijdt er geregeld een trein naar Puttgarden.

Puttgarden Kaart

Bekijk map

Havenadres

Scandlines

Puttgarden Fährhafen, Fehmarn, 23769, Germany

Scandlines

Puttgarden Fährhafen, Fehmarn, 23769, Germany

Recensies

 • 26 Aug 2019
  Een uurtje eerder, geen probleem
  • Bij de Ferry doen ze heel makkelijk. Geen lange procedures en controles, maar alles verloopt rustig zoals je verwacht. De weg in Duitsland bij aankomst nadat je van de boot bent afgegaan is een drama. 30 kilometer achter een vrachtwagen omdat je niet mag inhalen.... Maar daar kan de Ferry niets aan doen.

   Beoordeling door S van Amsterdam

 • 16 Aug 2019
  beoordeling
  • Goed geregeld. Koffie zetten duurt wel lang maar dan heb je ook lekkere koffie.

   Beoordeling door John te Morsche

 • 20 Jun 2019
  overtocht
  • personeel alert, hulpvaardig en service klantgericht

   Beoordeling door CARLA

 • 16 Jul 2018
  Inscheepgemak
  • Zeer makkelijk om te reserveren en in te schepen. Gewoon je reservering nummer afgeven waarna je zonder gedoe de haven in kan. Goede ervaring met app.

   Beoordeling door Camper liefhebber.

 • 21 Sep 2017
  prima reis gehad
  • goede reis gehad en uitstekende service

   Beoordeling door Anon

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen