Ferries Rijeka

kaart

Ophalen prijsopgave

De boten in de haven van Rijeka varen naar alle populaire havens in de buurt zoals Dubrovnik, Korcula, Sobra, Split en Starigrad. De routes worden uitgevoerd door Jadrolinija Ferries. Op deze pagina vind u meer informatie over de dienstregeling en de prijzen van de verschillende routes.

 • Ferry Rijeka
 • Ferry Rijeka
 • Ferry Rijeka

Boten van en naar Rijeka

Jadrolinija Ferries biedt u een comfortabele overnachting aan in een van de hutten of luxe suites. Geniet van de muziek terwijl u dansend de nacht door gaat, of ga uit eten en proef de smaken die het restaurant aanbied.

Rijeka Kaart

Bekijk map

Havenadres

Recensies

 • 04 Aug 2014
  Jadrolinia is ouderwets
  • Na 4x vragen was ons nog niet duidelijk waar de boot in Split zou vertrekken. Het was duidelijk dat het niemand van Jadrolinea het echt iets kan schelen. De klant staat niet centraal. Service is een onbekend element. Aan boord is er aan de bar een zeer beperkt assortiment bij de bar. Dat blijkt ook bij het ontbijt. Personeel is wel vriendelijk. Gezien de concurrentie van Blue Line, moet Jadrolinea aan de slag met betere service en moderner vervoer, meer klantgericht. Jadrolinea is wel betaalbaarder.

   Beoordeling door Fam Wolsink-Versnel