Ferries Rodby

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Rodby Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Rodby ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Rodby, in Denemarken, zijn beschikbaar vanaf Duitsland. Je kunt een veerboot nemen naar Rodby vanuit Puttgarden.

Rodby Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Rodby worden geëxploiteerd door Scandlines. Wanneer u naar een veerboot naar Rodby zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Gedser om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Rodby veerboten met Scandlines staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Rodby is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Rodby Faerge
  • Ferry Rodby Faerge
  • Ferry Rodby Faerge

Over Rodby

De haven van Rodby is verbonden met die van Puttgarden in Duitsland.

De boten van Scandlines

De overtocht duurt ongeveer 45 minuten en word verzorgd door Scandlines.

Ondanks dat de reis kort is, zijn er meer dan genoeg facliteiten aan boord. Er zijn meerdere plekken waar u wat te eten en drinken kunt halen. Daarnaast zijn er winkels aan boord en zelfs een vergaderzaal voor maximaal 14 personen. Er is ook aan de kinderen gedacht met een speelplaats en een plaats waar u de baby kan verschonen. Alle schepen zijn toegankelijk voor passagiers in een rolstoel en beschikken over een invalidentoilet.

Rodby faciliteiten

De haven van Rodby is klein en beschikt daarom slechts alleen basisfaciliteiten zoals een toiletgebouw en een cafe. Voor meer faciliteiten zou u moeten wachten tot u bent aangekomen in de haven van Puttgarden, daar is meer te vinden zoals een restaurant en enkele winkels.

Rodby routebeschrijving

Per Auto:

Volg de snelweg E47/E45 richting Rodby. Verlaat bij knooppunt 50 de snelweg en volg de borden richting Rodby. Sla vervolgens links af de 'Færgevej' in en blijf op deze weg tot u de ferry haven bereikt.

Rodby Kaart

Bekijk map

Havenadres

Scandlines

Rodby Faerge Port, 4970 Rodby, Denmark

Scandlines

Rodby Faerge Port, 4970 Rodby, Denmark

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen