Ferries Rotterdam Europoort

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Rotterdam Europoort Routes

Boek nu veilig en vertrouwd uw Rotterdam Europoort ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Rotterdam Europoort, in Holland, zijn beschikbaar vanaf Engeland en Groot-Brittanie. Je kunt een veerboot nemen naar Rotterdam Europoort vanuit Hull.

Rotterdam Europoort Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Rotterdam Europoort worden geëxploiteerd door P&O Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Rotterdam Europoort zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Oostende en Zeebrugge om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Rotterdam Europoort veerboten met P&O Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Rotterdam Europoort is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Hull - Rotterdam Europoort
(P&O Ferries)
€ 282
 • Geboekt: donderdag 16 juli 2020
 • Reizen: vrijdag 18 september 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 2

Speciale aanbieding

 • Ferry Rotterdam Europoort
 • Ferry Rotterdam Europoort
 • Ferry Rotterdam Europoort

Over Rotterdam Europoort

Rotterdam is de grootste stad in de provincie Zuid-Holland in Nederland en de op één na grootste gemeente van Nederland na de hoofdstad Amsterdam. Het Rotterdamse haven- en industriecomplex vervult een belangrijke rol als knooppunt voor internationale goederenstromen en als vestigingsplaats voor industrie en logistieke dienstverlening.

Rotterdam werd in het midden van de 13e eeuw gesticht als een klein vissersdorpje. De naam Rotterdam is afgeleid van een dam in de Rotte. Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog werd bijna het hele stadscentrum zwaar beschadigd door Duitse invallen. Dit verklaart waarom er vrijwel geen vooroorlogse gebouwen in dit deel van Rotterdam zijn achtergebleven.

Rotterdam heeft veel interessante musea zoals het bekende Museum Boijmans-van Beuningen, het Historisch Museum (Historisch Museum) en de Kunsthal een centrum voor hedendaagse kunst. Een bezoek aan Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast, de hoogste uitkijktoren van Nederland of een boottocht over de Nieuwe Maas en de Lek.

Rotterdam Europoort faciliteiten

De ferry terminal in de haven van Rotterdam biedt uitgebreide faciliteiten zoals een café, restaurant, wisselkantoor en verschillende winkeltjes die onder meer lokale producten verkopen. Mindervalide passagiers wordt geadviseerd om voor vertrek de veerbootmaatschappij te informeren of zij hulp nodig hebben bij het inschepen. De ferry terminal is goed toegankelijk voor mindervaliden, daarnaast zijn er invalidentoiletten aanwezig.

Rotterdam Europoort routebeschrijving

Per Auto:

De ferry terminal in Europoort ligt op ongeveer 37 kilometer van het centrum van Rotterdam, de rijtijd is circa 1 uur. Volg de borden 'Europoort', zodra u Rotterdam nadert. Volg op het Europoort terrein de borden 'Engeland' en 'P&O Ferries'. Het havennummer van P&O Ferries is 5805.

Per Bus:

Van Rotterdam CS vertrekt er om 17.00 uur een bus naar Europoort vanaf de "Eurolines" bushalte op de Conradstraat.

Van Amsterdam CS naar Europoort vertrekt de bus om 17.00 uur vanaf bushalte H3 aan Prins Hendrikkade vóór Lovers Rondvaarten.

Van Europoort naar Rotterdam CS en Amsterdam CS: vertrek na aankomst van de ferry.

Rotterdam Europoort Kaart

Bekijk map

Havenadres

P&O Ferries

Beneluxhaven, Luxemburgweg 2, 3198 LG, The Netherlands

P&O Ferries

Beneluxhaven, Luxemburgweg 2, 3198 LG, The Netherlands

Recensies

 • 19 Aug 2019
  Fijne overtocht
  • Wij hebben de overtocht als zeer plezierig ervaren.

   Beoordeling door Anon

 • 26 Apr 2019
  turug reis
  • De terug reis was was er te weinig controle bij de cabines. De jongeren waren zeer luidruchtig,waar door we niet konden slapen.

   Beoordeling door DONALD BONGERS

 • 21 Sep 2017
  Willem Onrust
  • Goede service, op tijd vertrokken en idem aankomst. Keuze in het restaurant beperkt. Hutten comfortabel en schoon.

   Beoordeling door WILHELMUS ONRUST

 • 13 Apr 2017
  Food in a la cart restaurant
  • The food in the à la cart restaurant was extremely perfect! Service top and have to give this team a big compliment! Many thx and will come back!

   Beoordeling door Sjef Antwerpen Belgium

 • 03 Oct 2016
  Onbeschoft personeel in zelfbedieningsrestaurant
  • In de rij wachtend tot een plaatsje vrij zou komen in het zelfbedieningsrestaurant. Brult de zgn hostess naar ons, over de hoofden van andere wachtenden heen, dat een rugzakje meenemen(waarin geld en belangrijke papieren) niet mag. Wel duidelijk voor iedereen die in de rij stond, maar niet netjes voor degene die het betreft. Ze had twee passen kunnen doen en het zacht (beschaafd) en rustig kunnen vertellen. Dan hadden we het rugzakje weggebracht. Nu zijn we zeker niet meer teruggegaan, en hebben daar geen prettig gevoel aan over gehouden.

   Beoordeling door Broer en Zussen

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen