Ferries San Sebastien de La Gomera

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw San Sebastien de La Gomera ferry overtocht online op AFerry. U kunt San Sebastien de La Gomera gebruiken om veerboten rond La Gomera te nemen en ook naar Canarische Eilanden en Tenerife. Binnenlandse services in La Gomera zijn beschikbaar van San Sebastien de La Gomera tot Playa Santiago terwijl veerboten weg van La Gomera varen naar Los Cristianos, Santa Cruz de la Palma en Valle Gran Rey.

San Sebastien de La Gomera Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar San Sebastien de La Gomera worden geëxploiteerd door Fred Olsen en Naviera Armas. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit San Sebastien de La Gomera opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar San Sebastien de La Gomera zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

San Sebastien de La Gomera veerboten met Fred Olsen en Naviera Armas staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar San Sebastien de La Gomera is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry San Sebastien de La Gomera
 • Ferry San Sebastien de La Gomera
 • Ferry San Sebastien de La Gomera

Over San Sebastien de La Gomera

San Sebastien de La Gomera is de grootste plaats op het eiland La Gomera. De boten varen vanaf de haven naar Santa Cruz de La Palma op het eiland La Palma en naar Los Cristianos op Tenerife.

San Sebastien de La Gomera Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fred Olsen

Estación Marítima Local nº 1, 38800 Puerto de San Sebastián de La Gomera., Canary Islands (La Gomera)

Naviera Armas

Terminal del Puerto, local 5, 38800 - San Sebastián de la Gomera, Canary Islands (La Gomera)

Recensies

 • 17 Mar 2019
  Okidoki
  • Alles goed verlopen en perfect op tijd.

   Beoordeling door TOM VH

 • 02 Jan 2017
  There was no Ferry
  • Ferry was cancelled, I did not get a refund or any comments on my messages. I had to book the Fred Olsen Ferry to get to La Gomera.

   Beoordeling door Stefan Hoogvliet

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen