Ferries Sorrento

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Sorrento Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Sorrento ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Sorrento tot Capri en Napels.

Sorrento Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Sorrento worden geëxploiteerd door NLG. Wanneer u naar een veerboot naar Sorrento zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Sorrento veerboten met NLG staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Sorrento is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Sorrento
  • Ferry Sorrento
  • Ferry Sorrento

Over Sorrento

Sorrento ligt in het zuiden van Italie. De plaats heeft uitzicht over de baai van Napels en ligt op minder dan een uur rijden van Pompeii. Vanaf de haven van Sorrento kunt u vertekken naar Capri.

Sorrento Kaart

Bekijk map

Havenadres

Navlib

Porto di Sorrento, 80067 Sorrento NA, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen