Ferries Spetses

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Spetses Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Spetses ferry overtocht online op AFerry. U kunt Spetses gebruiken om veerboten rond Saronische eilanden te nemen en ook naar Griekenland. Binnenlandse services in Saronische eilanden zijn beschikbaar van Spetses tot Poros terwijl veerboten weg van Saronische eilanden varen naar Piraeus.

Spetses Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Spetses worden geëxploiteerd door Hellenic Seaways. Wanneer u naar een veerboot naar Spetses zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Spetses veerboten met Hellenic Seaways staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Spetses is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Spetses
  • Ferry Spetses
  • Ferry Spetses

Over Spetses

Spetses is een Grieks eiland met een oppervlakte van 27 vierkante kilometer. Intotaal wonen er ongeveer 4000 personen op het eiland. Op het eiland zijn alleen auto's van bewoners en hulpverleners toegestaan. Toeristen mogen geen gebruik maken van de autowegen op het eiland. De toeristen maken vaak gebruik van een scooter om zich over het eiland te manouvreren. Het eiland heeft veel mooie stranden met prachtige uitzichten van een helder blauwe zee.

Spetses Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Spetses Ferry Port, Spetses Island, Saronic Islands, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen