St Peter Line Ferries

St Peter Line
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

U kunt AFerry gebruiken om een St Peter Line Ferry naar Finland, Rusland, Zweden en Estland te boeken. St Peter Line zorgt ervoor dat u in comfort kunt reizen terwijl u vermaakt wordt door verschillende aan boord faciliteiten. AFerry heeft altijd de laatste aanbiedingen en goedkoopste prijzen voor St Peter Ferries.

Overzicht

Check-in informatie

Inchecken bij alle terminals sluit een (1) uur voor de geplande vertrektijd. Inchecken na deze tijd kan leiden tot weigering aan boord.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

St Peter Line Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met St Peter Line
  Aan boord bij St Peter Line

  The Princess Maria, vlaggensschip van de St Peter Line is een modern, comfortabel schip, die verschillende faciliteiten aan boord aanbied, waaronder een casino, een receptie, meerdere restaurants, bars en een sauna. Er is ook een grote belastingvrije winkel. Er worden vaak speciale evenementen georganiseerd aan boord om voor extra entertainment te zorgen. Hutten zijn er in verschillende soorten en maten.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen