Ferries Syros

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Syros Routes

Speciale aanbieding

Boek online ferries vanuit Syros op AFerry. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om ferries vanuit Syros te boeken zoals speciale aanbiedingen voor Syros ferries en een overzicht van de voordeligste tarieven voor Syros ferry overtochten. Boek vandaag nog veilig en vertrouwd online ferries vanaf het Griekse Cycladen eiland Syros naar Katapola (Amorgos), Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Paros, Patmos, Piraeus, Schinoussa, Rhodos en Tinos. Deze ferry overtochten worden verzorgd door de ferrymaatschappij Blue Star Ferries of Aegean Speed Lines.

 • Ferry Syros
 • Ferry Syros
 • Ferry Syros

Ferries Syros

Blue Star Ferries vaart geregeld van Syros naar Katapola (Amorgos), Iraklia, Kos, Koufonissi, Leros, Mykonos, Naxos, Paros, Patmos, Piraeus, Schinoussa, Rhodos en Tinos.

 • Aegean Speed Lines biedt ferry overtochten aan van Syros naar Mykonos, Piraeus en Tinos. Blue Star Ferries en Aegean Speed Lines bieden tegen zeer voordelige tarieven tickets aan voor ferries vanuit de haven van Syros. Boek nu eenvoudig en veilig online de voordeligste tarieven op A Ferry NL.

Syros Kaart

Bekijk map

Havenadres

Aegean Speed Lines

Akti Ethnikis Antistaseos, Ermoupoli 84100, Greece

Blue Star Ferries

Limani Petrou Ralli, 84100 Syros, Greece

Blue Star Ferries

Limani Petrou Ralli, 84100 Syros, Greece

Hellenic Seaways

Limani Petrou Ralli, 84100, Syros, Greece

Sea Jets

Limani Petrou Ralli, 84100, Syros, Greece

Recensies

 • 29 Aug 2014
  Goed
  • Goede reis gehad. Boot vertrok op tijd. Roet dat op het dek lag was vervelend: kleding en bagage vies van geworden.

   Beoordeling door Anon

 • 07 Oct 2012
  Vacantie in Griekenland begint met een soort 'cruise'
  • Toen ik met de Blue Star uit Pireus vertrok richting Syros begon mijn vacantie direct. Toen we precies op tijd de haven uitvoeren zagen we de zon opkomen, wat een prachtig gezicht was. We zaten aan een tafel op het bovendek, met een overkapping tegen de felle zon en hadden een prachtig weids vergezicht over de zee en de havens, die de Blue Star aandeed. Op de terugweg zagen we de zon op zee onder gaan, wat mijn canon camera wel leuk vondt. Op het dek waren er ruim voldoende stoelen aanwezig die je zelf kon pakken. Zo is reizen erg prettig. Je kunt af en toe eens wat lopen, een drankje of hapje bestellen en van dek veranderen. Zo kun je vanuit verschillende kijkhoeken foto's maken en contact maken met reisgenoten. Dit in tegenstelling met boten, zoals de Super Jet. Ze gaan weliswaar wat sneller, maar het nadeel is, dat je niet op het dek kan. Je hebt dan nagenoeg geen uitzicht en blijft dan maar een paar uur achter een raampje binnen zitten. En de prijs? Blue Star € 29, - e.r. Super Jet € 42, - e.r. Bij Blue star kun je ook zelf de haven zien en wanneer het tijd is om van boord te gaan. Bij Super Jet weet je niet wanneer de boot is aangelegd en als het personeel je daar niet op attent maakt, kan de boot zomaar de haven uit varen.

   Beoordeling door Stephan Blaas

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen