Ferries Taichung

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek online ferries vanuit Taichung op AFerry. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om ferries vanuit Taichung te boeken zoals speciale aanbiedingen voor Taichung ferries en een overzicht van de voordeligste tarieven voor Taichung ferry overtochten. Boek vandaag nog veilig en vertrouwd online ferries vanuit Taichung in Taiwan. Ferries vanuit Taichung varen naar Pingtan in China. De ferry overtochten vanuit Taichung worden verzorgd door de ferrymaatschappij Fujian Cross Straight Ferry.

  • Ferry Taichung
  • Ferry Taichung
  • Ferry Taichung

Vervoer van en naar Taichung

Taichung is gemakkelijk bereikbaar vanaf Taipei per bus of trein. Busdiensten zijn in de haven beschikbaar en van het station van Taichung vertrekken regelmatig treinen.

Over Taichung

Taichung heeft een aangenaam klimaat en is de thuisbasis van 2,6 miljoen mensen. Overdag zijn er populaire activiteiten voor toeristen zoals een bezoek aan het Science Museum of wandelen in de nabijgelegen heuvels. 'S avonds komen de markten tot leven inclusief een levendige ervaring van eten en cultuur.

Boek nu uw ferry naar Taiwan gemakkelijk en veilig met AFerry!

Taichung Kaart

Bekijk map

Havenadres

Fujian Cross Straight Ferry

No.2 ,Chung-Chi Rd, Sec. 3 Taichung County Wu-Chi , Taiwan

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen