Ferries Tanger Med

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Tanger Med Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tanger Med ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Tanger Med, in Marokko, zijn beschikbaar vanaf Frankrijk, Italie en Spanje. Je kunt een veerboot nemen naar Tanger Med vanuit Algeciras, Barcelona, Genua, Malaga en Savona.

Tanger Med Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Tanger Med worden geëxploiteerd door AML, Balearia, FRS, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, Inter Shipping en Trasmediterranea. Omdat 7 veermaatschappijen in en uit Tanger Med opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Tanger Med zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Al Hoceima, Ceuta en Melilla om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Veerboten met AML en andere bedrijven die van en naar Tanger Med varen staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Tanger Med is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Tanger Med
  • Ferry Tanger Med
  • Ferry Tanger Med

Over Tanger Med

De Tanger Med-poort bevindt zich op een punt waar de afstand tussen Europa en Afrika het kleinst is, slechts 14 km. Dit enorme havencomplex is ideaal voor alle veerbootroutes van en naar Tanger en dus zullen vele veerbootmaatschappijen die momenteel vanuit de oude Tanger-haven opereren verhuizen naar de haven van Tanger Med met 9 kades, moderne havenbehandelingsfaciliteiten en infrastructuur samen met enorme parkeerterreinen. Gelegen op het kruispunt van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan, wordt deze haven de meest populaire haven van de Middellandse Zee.

Tanger Med Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen