Ferries Tasmanië

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Tasmanië ferry overtocht online op AFerry. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Tasmanië veerboten, zodat u ontspannen kunt reizen, wetende dat u een goede deal hebt gekregen. Alle Tasmanië veerboten varen vanuit één veerhaven, Devonport. U kunt een veerboot boeken naar Tasmanië vanuit Australia met behulp van de Melbourne - Devonport veerbootroute.

Tasmanië Veerbootmaatschappijen

Veerboten naar Tasmanië worden geëxploiteerd door Spirit of Tasmania. We zullen alle resultaten voor Spirit of Tasmania vergelijken om u te helpen de beste prijs te krijgen op het beste moment om aan uw plannen te voldoen. Spirit of Tasmania biedt een onovertroffen service en u voelt zich alsof u op vakantie bent, vanaf het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Tasmanië is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

    Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

    Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen