Ferries Terracina

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Terracina Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Terracina ferry overtocht online op AFerry. Binnenlandse services in Italie zijn beschikbaar van Terracina tot Ponza.

Terracina Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Terracina worden geëxploiteerd door NLG. Wanneer u naar een veerboot naar Terracina zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Terracina veerboten met NLG staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Terracina is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Terracina
  • Ferry Terracina
  • Ferry Terracina

Over Terracina

Terracina is een plaats dat ongeveer 55 kilometer verwijderd is van Rome. Terracina is een prachtige oude plaats vol met historische Romeinse architectuur. Naast deze prachtige architectuur beschikt de stad ook over prachtige uitzichten en is het strand dichtbij voor een rustig dagje langs het water.

Terracina Kaart

Bekijk map

Havenadres

Navlib

Via del Molo, 40, 04019, Italy

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen