Ferries Thirassia

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

De haven van Thirassia heeft boten die naar verschillende bestemmingen rond de Cycladen eilanden varen. De bestemmingen zijn onder andere Anafi, Folegandros, Naxos, Paros, Santorini, Sikinos en Syros. Alle overtochten zijn in handen van ANEK Line. Op deze pagina vind u de dienstregeling van de maatschappij, inclusief de prijzen en eventuele aanbiedingen. Boek direct uw overtocht op AFerry.

  • Ferry Thirassia
  • Ferry Thirassia
  • Ferry Thirassia

Overtochten van en naar Thirassia

Anek Lines heeft een vloot van 11 fantastische moderne boten. Elke boot heeft vele faciliteiten. Op de boot vind u verschillende type hutten. Varierend van binnen- en buitenhutten met twee, drie of vier bedden. Op enkele overtochten zijn er ook deluxe hutten, welke een zitgedeelte hebben met TV en internet.

Thirassia Kaart

Bekijk map

Havenadres

Sea Jets

Thirassia Riva, Oia 84702, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen