Transeuropa Ferries

Transeuropa Ferries
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Helaas is Transeuropa op 25 juli 2013 failliet verklaard, en biedt Aferry momenteel dan ook geen overtochten van deze veerbootmaatschappij aan.

Overzicht

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Transeuropa Ferries Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Transeuropa Ferries
  Aan boord bij Transeuropa Ferries

  Alle Transeuropa Ferries veerboten hebben een aantrekkelijk en comfortabel interieur. Dit zorgt voor een gezellige en warme sfeer in de bars en bistro's waar u kunt genieten van een diversiteit aan internationale en nationale gerechten.

  Vraag nu eenvoudig en snel de prijs op voor uw Oostende - Ramsgate ferry overtocht en boek uw Transeuropa Ferries tickets online op AFerry. Transeuropa Ferries exploiteert passagiersdiensten tussen de haven van Oostende (Vlaanderen, Belgie) en Ramsgate (Kent, Engeland). Bent u op zoek naar een directe ferry verbinding tussen Belgie en Engeland via het Kanaal, dan biedt Transeuropa Ferries u tot 3 ferry overtochten per dag zowel richting Ramsgate als Oostende.

  Recensies

  • 07 Nov 2012
   oostende ramsgate
   • late incheck - verandering van uur zonder enige compensatie - eten zeer matig - kleine zitruimte personeel enkel engelstalig -positief lage prijs vriendelijke staf

    Beoordeling door pol

  • 03 Oct 2012
   Eenvoudig maar voldoende
   • De reis met Transeuropa Ferries was een leuke belevenis. Ontvangst in Oostende was niet indrukwekkend en de aanwijzingen niet erg duidelijk. De ferry is heel klein en de salon was maar net groot genoeg. Het eten was nogal gewoon. Maar de reis verliep voorspoeding en het is fijn dat het mogelijk is om voor zo weinig geld naar Engeland te reizen. Ramsgate is een prima plek om aan te komen en de verbindingen zijn uitstekend.

    Beoordeling door LeenReis

  • 31 Aug 2012
   Goed maar duur?
   • Wat ik opmerkelijk vond was het feit dat het eten zo veel koste aan boord. Het is namelijk niet zo'n heel erg lange reis. Mischien zouden er meer (goedkopere) eet opties moeten komen.

    Beoordeling door Anon

  • 30 Aug 2012
   echt varen naar Engeland
   • Op het dek, andere buitenruimten en relingen hing roet, resultaat: vuile handen en uitkijken voor vlekken op kledij.

    Beoordeling door staf

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen