Ferries Ventspils

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Ventspils Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Ventspils ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Ventspils, in Letland, zijn beschikbaar vanaf . Je kunt een veerboot nemen naar Ventspils vanuit Nynashamn.

Ventspils Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Ventspils worden geëxploiteerd door Stena Line. Wanneer u naar een veerboot naar Ventspils zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Ventspils veerboten met Stena Line staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Ventspils is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Nynäshamn - Ventspils
(Stena Line)
€ 45
  • Geboekt: zaterdag 17 oktober 2020
  • Reizen: vrijdag 23 oktober 2020 (Enkele reis)
  • 1 volwassene(n) (Voetpassagier)
  • Ferry Ventspils
  • Ferry Ventspils
  • Ferry Ventspils

Over Ventspils

Ventspils is een stad aan de noordwest kust van Letland. Door de haven, waar veel olie en andere mineralen uit Rusland worden verscheept, is het de rijkste stad van Letland. Het is niet alleen een industriestad, maar ook zeker een stad waarbij het de moeite is om doorheen te lopen.

Ventspils Kaart

Bekijk map

Havenadres

Stena Line

19 Jana Street, Ventspils, LV-3601, Latvia

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen