Ferries Verenigde Staten

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Verenigde Staten

 • Veerboten van De Verenigde Staten naar Verenigde Staten

  • Boston - Salem
   Boston Harbour Cruises beheert ferry overtochten op de route Boston - Salem
   5-overtochten dagelijks
   Geef prijs aan
  • Salem - Boston
   Boston Harbour Cruises beheert ferry overtochten op de route Salem - Boston
   5-overtochten dagelijks
   Geef prijs aan

Speciale aanbieding

Boek een veerboot naar Verenigde Staten, of zelfs rond Verenigde Staten, met AFerry. AFerry heeft altijd goedkope prijzen voor Verenigde Staten veerboten, zodat u ontspannen kunt reizen, wetende dat u een goede deal hebt gekregen. Verenigde Staten veerboten varen vanuit 2 veerhavens - Bimini en Seattle. U kunt een veerboot boeken naar Verenigde Staten vanuit USA met behulp van de Victoria - Seattle veerbootroute. Er is ook één binnenlandse route binnen Verenigde Staten die Miami - Bimini verbindt.

Verenigde Staten Veerbootmaatschappijen

Veerboten naar, en in Verenigde Staten worden geëxploiteerd door 2 Veerbootmaatschappijen - Clipper Vacations en FRS Caribbean. Omdat er 2 veermaatschappijen en 2 veerroutes zijn, kunnen het vergelijken van prijzen en tijden erg handig zijn om u te helpen de beste prijs te krijgen op het beste moment om aan uw plannen te voldoen. Bedrijven zoals FRS Caribbean en Clipper Vacations bieden onovertroffen diensten en je voelt je alsof je op vakantie bent, het moment dat je aan boord stapt. Reizen naar, of in Verenigde Staten is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen