Ferries Volos

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Volos Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Volos ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Volos, in Griekenland, zijn beschikbaar vanaf . Je kunt een veerboot nemen naar Volos vanuit Glossa.

Volos Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Volos worden geëxploiteerd door ANES Ferries en Hellenic Seaways. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Volos opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Volos zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Volos veerboten met ANES Ferries en Hellenic Seaways staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Volos is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry Volos
  • Ferry Volos
  • Ferry Volos

Over Volos

Volos is een havenstad in Thessalië op het vasteland van Griekenland, ongeveer 200 mijl ten noorden van Athene. Volos is een moderne stad met mythische wortels: terwijl een groot aantal moderne gebouwen werden opgezet na catastrofale aardbevingen in 1955, wordt moderne Volos gebouwd op de sites van de oude stad Iolcos, het thuisland van de mythologische held Jason en de Argonauten, als en Magnesia, die in de legende de geboorteplaats is van de Centaurs.

Moderne Volos is gebouwd op het gebied van de oude steden Demetrias, Pagasae en Iolkos. Iolkos was het thuisland van de oude Griekse held Jason. Vandaag kun je wandelen langs het 'Centauren'-pad', een ritje maken op de historische Pelion-spoorlijn of gewoon genieten van de zon aan de kust.

Volos Kaart

Bekijk map

Havenadres

Hellenic Seaways

Volos Port, Kentriki Provlita, Volos 38500, Greece

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen