Ferries Wenen

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Wenen, de hoofdstad van Oostenrijk, heeft een rijke geschiedenis aan musici en kunst. Het is een prachtige stad om in rond te wandelen en te ontdekken. De mensen in Oostenrijk zijn altijd zeer gastvriendelijke en zelfs in de hoofdstad is dit terug te zien. De veerboten naar Wenen worden verzorgd door Mahart Passnave. Bekijk op deze pagina de dienstregelingen van deze maatschappij en de prijzen en speciale aanbiedingen. Boek direct via AFerry en geniet van het prachtige Wenen.

  • Ferry Wenen
  • Ferry Wenen
  • Ferry Wenen

Ferries naar Wenen

Mahart Passnave werkt met snelle draagvleugelboten die lijken op "een vliegtuig op water". De ferry maatschappij levert snelle service met het ultieme comfort voor de pasagiers.

Aan boord van het schip vindt u stoelen in ruimtes die van airconditioning zijn voorzien. Daarnaast is de ferry voorzien van een buffet met sandwiches en drankjes.

Boek u ferry naar Wenen simpel, gemakkelijk en veilig met AFerry!

Wenen Kaart

Bekijk map

Havenadres

Mahart Passnave

DDSG Schifffahrtszentrum, A-1020 Vienna (Reichsbrücke), Handelskai 265, Austria

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen