Ferries Zeebrugge

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Zeebrugge Routes

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Zeebrugge ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Zeebrugge, in Belgie, zijn beschikbaar vanaf Engeland en Groot-Brittanie. Je kunt een veerboot nemen naar Zeebrugge vanuit Hull.

Zeebrugge Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Zeebrugge worden geëxploiteerd door P&O Ferries. Wanneer u naar een veerboot naar Zeebrugge zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Oostende en Rotterdam Europoort om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Zeebrugge veerboten met P&O Ferries staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Zeebrugge is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

 • Ferry Zeebrugge
 • Ferry Zeebrugge
 • Ferry Zeebrugge

Over Zeebrugge

Zeebrugge is een klein dorp aan de Belgische kust en een deel van Brugge, waarvoor het zijn moderne internationale haven is. De veerhaven van Brugge / Zeebrugge heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot het begin van de christelijke kalender met perioden van welvaart maar ook van verval. Elk jaar passeren meer dan een miljoen passagiers de veerhaven van Zeebrugge.

Zeebrugge is een uitstekend vertrekpunt voor het verkennen van Vlaanderen. Op slechts een paar kilometer afstand van Zeebrugge vindt u het prachtige middeleeuwse stadje Brugge met zijn grachten, historische gebouwen, geweldige restaurants en beroemde chocolat. Of rijd van Zeebrugge naar Antwerpen, het diamantcentrum van de wereld, dat ongeveer 80 minuten duurt en bewonder de verbluffende architectonische hoogstandjes.

Je kunt ook twee uur rijden en naar Brussel gaan, de tweetalige hoofdstad van België, om de beroemde Grote Markt, een van de mooiste pleinen van Europa, te bezoeken.

Zeebrugge faciliteiten

In de ferry haven van Zeebrugge zijn een aantal winkeltjes met souvernirs, leesmateriaal en snacks te vinden. Ook is er een cafe in de terminal. Faciliteiten voor minder validen omvatten onder meer rolstoeltoegang tot alle gebieden van de ferry haven, evenals hulp bij het inschepen. Passagiers wordt geadviseerd om bij het reserveren een eventueel verzoek tot assistentie door te geven.

Zeebrugge routebeschrijving

Per Auto:

De ferry terminal van P&O Ferries ligt bij de Buitenhaven, Leopold II Dam (Havendam). Volg vanuit Zeebrugge de borden 'Zone 1', 'Car ferries' en 'P&O Ferries/Hull'. De ferry terminal van Norfolkline vindt u op de Doverlaan 7 (Haven 113) in Zeebrugge.

Zeebrugge Kaart

Bekijk map

Havenadres

Leopold II Dam 13 (Havendam), B 8380, Belgium

P&O Ferries

Leopold II Dam 13 (Havendam), B 8380, Belgium

Recensies

 • 18 Jul 2015
  Een plezierige oversteek.
  • P&O was heel plezierig om mee te reizen. Mijn partner had een rollator bij zich, en hij kreeg alle support. Er was ook een vriendelijke bemanning aan boord. Alles verliep heel plezierig, maar ik had een beetje moeite met het tijdsverschil. Gelukkig waren er zowel engelse als belgische klokken. Voor "de support" verdient Uw rederij een pluim.

   Beoordeling door Een plezierige oversteek.

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen