Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines
kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Aegean Speed Lines verzorgt snelle, betrouwbare en voordelige ferry overtochten vanuit de haven van Piraeus op het vasteland van Griekenland naar onder meer de Cycladen eilanden Serifos, Sifnos, Milos, Kimolos en Folegandros.

Aegean Lines Routes

Met Aegean Lines reist u comfortabel en in stijl tussen Piraeus en verschillende Cycladen eilanden zoals Folegandros, Ios, Milos, Kimolos, Serifos, Sikinos, Syros, Thira (Santorini) en Tinos. Met bijna iedere dag bootovertochten, biedt Aegean Speed Lines u de mogelijkheid om een aantal prachtige Griekse eilanden te bezoeken. Kies, zowel voor een dagtrip als voor een langer verblijf op de Griekse eilanden, voor een snelle ferry overtocht van Aegean Speed Lines.

Overzicht

routes:
Kortste oversteek:

Meest populaire route:

Speciale aanbieding

Aegean Speed Lines Routes

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Aegean Speed Lines

  Aan boord bij Aegean Speed Lines

  De vloot van Aegean Speed Lines bestaat uit 3 supermoderne hogesnelheidsschepen, de SPEEDRUNNER II, SPEEDRUNNER III en SPEEDRUNNER IV. Aan boord kunt u kiezen tussen de zitplaatsen in de Business Class of de Economy Class.

  Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

  Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen