Agoudimos Lines

kaart

Ophalen prijsopgave

Begin uw vakantie aan boord van een ferry van de veerboot maatschappij Agoudimos Lines! Agoudimos Lines is een traditioneel Grieks scheepvaartbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de ferry sector. Agoudimos Lines verzorgt ferry overtochten tussen veerboot havens in Italië, Griekenland en Albanië. Daarnaast verzorgt Agoudimos Lines ferry overtochten naar de Griekse Eilanden en ferry overtochten tussen verschillende Griekse Eilanden onderling.

Ferry Routes Agoudimos Lines

Agoudimos Lines verzorgt ferry overtochten tussen de Griekse veerboot havens van Rafina, Andros, Tinos, Mykonos, Zakinthos, Kefalonia en Igoumenitsa. Daarnaast varen de Agoudimos Lines ferries geregeld tussen Italië, Albanië en Griekenland. Agoudimos Lines onderhoudt internationale veerdiensten tussen de havens Igoumenitsa, Kefalonia, Corfu, Brindisi en Vlore.

  • Boeken is altijd eenvoudig met AFerry
  • Boek met vertrouwen met
  • Uw reis zal plezierig verlopen met Agoudimos Lines

Aan boord bij Agoudimos Lines

De vloot van Agoudimos lines bestaat uit drie ferries. De faciliteiten en de service aan boord zijn uitstekend. De ferries zijn uitgerust met comfortabele stoelen, exclusieve hutten, internetverbinding en restaurants waar heerlijke maaltijden worden aangeboden. Agoudimos Lines staat bekend om haar punctualiteit en kent dan ook haast geen vertragingen.

Profiteer van de aantrekkelijke tarieven en vaar met Agoudimos Lines naar de zon. Zoek nu eenvoudig en snel de prijzen op voor uw ferry overtocht met de veerboot maatschappij Agoudimos Lines en boek uw tickets online op AFerryNL.

Check-in informatie

Alle passagiers dienen uiterlijk 1 uur voor vertrek in te checken.

Video

Agoudimos Lines YouTube Video

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen