Ferry Alderney

kaart

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Speciale aanbieding

Boek nu veilig en vertrouwd uw Alderney ferry overtocht online op AFerry. U kunt Alderney gebruiken om veerboten rond Kanaaleilanden te nemen en ook naar Brittany en Normandië. Binnenlandse services in Kanaaleilanden zijn beschikbaar van Alderney tot Guernsey terwijl veerboten weg van Kanaaleilanden varen naar Dielette.

Alderney Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Alderney worden geëxploiteerd door Manche Iles Express. Wanneer u naar een veerboot naar Alderney zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Alderney veerboten met Manche Iles Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Alderney is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

  • Ferry haven Alderney
  • Ferry haven Alderney
  • Ferry haven Alderney

Over Alderney

Het is de ideale bestemming voor een heerlijk ontspannen vakantie. Alderney is slechts vijf kilometer lang en drie kilometer breed.

Alderney Kaart

Bekijk map

Havenadres

Manche Iles Express

Alderney, , Channel Islands GY9 3XT, Un ited Kingdom

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen