Ferry Alderney

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Alderney

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ferry Alderney - Prijzen vanaf 129 €

Boek nu veilig en vertrouwd uw Alderney ferry overtocht online op AFerry. U kunt Alderney gebruiken om veerboten rond Kanaaleilanden te nemen en ook naar Brittany en Normandiƫ. Binnenlandse services in Kanaaleilanden zijn beschikbaar van Alderney tot Guernsey terwijl veerboten weg van Kanaaleilanden varen naar Dielette.

Alderney Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Alderney worden geƫxploiteerd door Manche Iles Express. Wanneer u naar een veerboot naar Alderney zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert.

Alderney veerboten met Manche Iles Express staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Alderney is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Alderney

Het is de ideale bestemming voor een heerlijk ontspannen vakantie. Alderney is slechts vijf kilometer lang en drie kilometer breed.

Alderney Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen