Veerboten naar Algerije

kaart

Ophalen prijsopgave

Coronavirus reisadvies over veerboten

Houd er rekening mee dat de verstrekte informatie naar ons beste weten correct is op het moment dat we dezelfde informatie van de veerbootmaatschappijen hebben ontvangen. De situatie verandert snel en we zullen proberen de website up-to-date te houden zodra we updates van de veerbootmaatschappijen ontvangen.

Veerboot routes naar Algerije

Algerije is een land in Noord-Afrika. Het is het grootste van de drie landen (met inbegrip van Marokko en Tunesië) die het gebied van Westelijk Noord-Afrika vormen dat traditioneel bekend staat als Al Maghrib ("het Westen"). Het is het op een na grootste land van Afrika en in termen van landoppervlak is het even groot als West-Europa.

Speciale aanbieding

Laatste prijzen

Traject prijs Details tarief
Marseille - Algiers
(Corsica Linea)
€ 457
 • Geboekt: woensdag 17 juni 2020
 • Reizen: vrijdag 24 juli 2020 (Enkele reis)
 • Auto + 1
 • Zie de beste prijzen die onze klanten onlangs hebben ontdekt
 • Boek met vertrouwen met
 • Vind de laatste speciale aanbiedingen met AFerry
Het wordt begrensd door Tunesië in het noordoosten, door Libië in het oosten, door Niger in het zuidoosten en door Mali en Mauritanië in in het zuidwesten. In het westen wordt het begrensd door Marokko en de Westelijke Sahara.

De hoofdstad van Algerije is Algiers. Het land bestaat voornamelijk uit hoge plateau's en woestijn, wat bergen en een smalle onderbroken kustvlakte. Het klimaat is dor tot semi-aride, dus milde, natte winters met hete, droge zomers langs de kust en drogere, koude winters met hete zomers op de plateau's. De talen die men in Algerije spreekt zijn Arabisch (officiële taal), Berbers (nationale taal) en Frans.

Reizen in Algerije

Het wordt u ten sterkste afgeraden om naar Algerije te reizen voor niet-essentiële doeleinden. Klik voor actuele reisinformatie op de website van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Recensies

 • 24 Aug 2012
  kan beter
  • de boot zag/ziet er goed uit,alleen niet goed bij gehouden door de personneel,erg jammer!!!

   Beoordeling door mohamed fariss

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen