Ferry Algiers

  • Vergelijk tijden en prijzen voor Algiers

    Vind de beste tarieven op AFerry

  • Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

    Sluit je aan bij miljoenen tevreden klanten

Ferry Algiers - Prijzen vanaf 704 €

Boek nu veilig en vertrouwd uw Algiers ferry overtocht online op AFerry. Veerboten naar Algiers, in Algerije, zijn beschikbaar vanaf Frankrijk en Spanje. Je kunt een veerboot nemen naar Algiers vanuit Alicante, Barcelona en Marseille.

Algiers Veerbootmaatschappijen

Veerboten van en naar Algiers worden geƫxploiteerd door Algerie Ferries en Corsica Linea. Omdat 2 veermaatschappijen in en uit Algiers opereren, kan vergelijken erg handig zijn om u te helpen de beste prijs op het beste moment voor u te vinden. Wanneer u naar een veerboot naar Algiers zoekt, geven we altijd een aantal keren weer voor het geval deze eerder of later goedkoper is dan de tijd die u selecteert. We zullen ook resultaten weergeven voor vergelijkbare poorten zoals Mostaganem om u te helpen de beste tijden en prijzen te vinden die passen bij uw plannen.

Algiers veerboten met Algerie Ferries en Corsica Linea staan ??bekend om hun comfort en hoge serviceniveaus, en u zult het gevoel hebben dat uw vakantie is begonnen op het moment dat u aan boord stapt. Reizen naar Algiers is eenvoudig en probleemloos. Begin met het maken van uw boeking vandaag, het is snel en eenvoudig.

Over Algiers

De ferry haven van Algiers is de belangrijkste haven van Algerije. Algerije ligt in Noord-Afrika tussen Marokko en Tunesiƫ en vormt samen met deze landen de Maghreb. De haven strekt zich uit langs de Baai van Algiers.

Algiers bestaat uit twee delen: de oude op de steile heuvels gebouwde stad, ook wel Kasbah of Citadel genoemd, en het moderne deel aan de kust. De Kasbah staat op de Werelderfgoedlijst van de Unesco.

De geschiedenis van Algiers wordt bepaald door diverse invasies tot het in 1962 de onafhankelijkheid bereikte en het uiteindelijk in 1989 een democratische natie werd.

De belangrijkste bezienswaardigheden in Algiers zijn de Kasbah, de Grote Moskee, de katholieke kathedraal en de Nationale Bibliotheek van Algiers.

Algiers Kaart

Bekijk map

Havenadres

Inschrijven voor e-mail nieuwsbrief

Ontvang ons nieuwsbrief voor aanbiedingen